POS

POS

Point Of Sale materiaal

Wij begrijpen dat het in het begin lastig kan zijn om te bedenken hoe u onze slush kunt verkopen aan uw klanten. Daarom bieden wij POS materiaal aan om het gemakkelijker en leuker te maken. U kunt bij ons onder andere menukaarten, potjes en andere materialen aanvragen en afnemen. 

Menukaarten

De menukaarten bestaan uit 4 pagina’s in A5 formaat. U heeft zelf de keuze welke dranken u op de menukaarten wil hebben. Het logo van uw horecagelegenheid is terug te zien  op de voorzijde van het menu. De menukaarten zijn van hoogwaardig materiaal en worden gedrukt op PVC. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden. 

Interesse? Vraag uw gepersonaliseerde menukaart aan.


  MixdrankenCocktailsBier en wijnAlcoholische drankenKoffieDiverse dranken


  FrisdrankFruitmixMocktailsDranken (alcoholvrij)KoffieDiversenBier en wijn (alcoholvrij)


  Slush potjes

  Onze Glazen potjes (Jars) zijn voorzien van het AlcoSlush logo en heeft direct de goede maat en eenheid voor een consumptie.

  Onze Jars zijn in de spoelbak makkelijk schoon te maken net als een bierglas en dus telkens opnieuw te gebruiken. Heb je geen spoelbak? Geen nood je kan ze ook gewoon in de vaatwasser stoppen, want ze zijn vaatwas bestendig.

  Interesse? Vraag uw potjes aan.

   Machine in je eigen huisstijl

   Het mogelijk om een machine af te nemen die we geheel aan de huisstijl van uw horeca onderneming kunnen stijlen. De machine past op die manier goed binnen uw interieur.

   We hebben inmiddels voor diverse horeca ondernemingen gedaan. een voorbeeld ziet u hiernaast.

   U kunt uw wensen in het formulier hieronder kenbaar maken en het formulier verzenden, het komt automatisch op de afdeling terecht die dan een passende offerte voor u maakt. Na akkoord kunt u uw gestijlde machine binnen 14 dagen tegemoet zien.

   Interesse? Vraag uw gepersonaliseerde machine aan.


    ——


    ——–